תשובה לשאלות בקשר הצטננויות חוזרות ונשנות ו

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/02/2006 | 09:07 | מאת: מיכל

אני בת 35. אני אדם בריא. וכל הסיפור הזה, של מחלות דחופות הוא פשוט חדש לי. בד"כ עד כה דלקות גרון אם הייתי מקבלת היו מסתיימות לי לבד בלי התערבות רפואית, תוך 3 ימים. ולא הגיעו לצרידות ולאובדן קול. ואם בעבר איבדתי את הקול, המנוחה עזרה לי לחזור למצב הקודם. מה שלא קורה כאן. איזה טיפול בתחום הרפואה המשלימה יכול להתאים לי? אם יש כמה אפשרויות גם אותן אשמח לשמוע. ומה הוא קצב ההחלמה בממוצע?

שלום רב חל איזה שהוא שינוי בגוף-ועקב כך שינוי במצב הבריאותי. יש לשלב שיטות טיפול ויתכן גם לבצע מס בדיקות-כל זה ניתן לבצע דרך מרפאתי. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת