אאוזינופיליה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/02/2006 | 21:47 | מאת: מורגן

בת 21, אחרי מחלת הנשיקה. אובחנתי לפני כשבוע כחולה באולצרטיב קוליטיס. בבדיקות הדם לפני כשלושה שבועות היו לי אאוזינופילים בכמות של 1300. היום יש לי בכמות של 4500 (36.9%).נבדקתי ואין לי פרזיטים או תולעים בצואה (פעמיים). אני קצת אנמית. האם יש קשר בין הקוליטיס לאאוזינופילה? תנסה לעזור לי בבקשה, לאיזה כיוון לפנות? בתודה מראש. מורגן.

שלום יתכן איאוזינופיליה על רקע הקוליטיס-או שיש במקביל תהליך זיהומי שלא בודד בבדיקות הדם. הטיפול חיב לכלול תזונה דלת שארית במקביל לשינוי קיצוני באוכלוסית חידקי המעיים עם שילוב בתכשירים בוני רירית. את מוזמנת לקרא באתר שלי. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת