אפנדציט

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

14/02/2006 | 10:25 | מאת: אורנה

אני סובלת מכאבי בטן מזה כיומיים. היום בבוקר הייתי אצל הרופא והוא אמר לי שיש לי דלקת בתוספתן, אבל בשלב זה הוא לא ממציץ לפנות למיון. רציתי לדעת האם ישנה אפשרות שהדלקת תחלוף מעצמה, ללא צורך בניתוח? אם כן, האם ישנו פרק זמן מתחילת הרגשת הכאבים ועד שחולף החשש להחמרה? ושאלה נוספת, מה סף הכאב שמחייב פנייה לבי"ח?

שלום במקרה של אפנדיקס נאמר-if in doubt take it out -אם יש חשד לתהליך דלקתי באבר זה יש לפנות מיידית למיון להבדק עיי כירורג ולשקול ניתוח כריתה!!! דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת