קוליטיס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

16/02/2006 | 12:43 | מאת: אוסנת

קראתי באינטרנט על תרופות טבעיות של חברת סולגאר לטיפול בקוליטיס. אני מבקשת אם אתה יכול להתייחס לרשימה שאתן לך, על יכולתם הממשית לעזור: 1. גלוקוזמין קומפלקס 2. מולטי ביליון דופילוס עם פוס 3. ל-גלוטמין 500 4. מולטי ויטמין אורגני 5. ויטמין A יבש- 10000 6. תבלין הכורכום אודה לך מראש עבור התייחסותך. אוסנת.

שלום המאפיין את גישת חיי זה להתאים תרופה לחולה לא למחלה-ולכן ברור שאיני יכול לענות על שאלתך. ככלל קוליטיס לא מרפאים בתכשירים אלא בטיפול משולב. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת