פיסורה כרונית

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

16/02/2006 | 14:24 | מאת: יעל

שלום, אני בת 31 וסובלת מפיסורה כרונית כ10 שנים. לאחרונה ניסיתי את הטיפול השמרני בג'ל ולצערי הוא לא צלח. הכירורג מציע ניתוח להרפייה חלקית של השריר. האם ידוע לך על השלכות של הניתוח? האם ישנו פיתרון טבעי לעניין? תודה מראש, יעל

שלום בגלל העובדה שהתהליך ממושך הטיפול השמרני לא קל. היו לי מס הצלחות בשילוב טיפול שכלל דיאטה תכשיר מרכך צואה ותכשיר גרמני בשם colibiogen הניתן בזריקות. אם לי היתה בעיה כזו הייתי עושה כל מאמץ להמנע מניתוח-שאינו קל וברוב המקרים לא פותר את הבעיה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת