עזרה דחופה באבחון

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

17/02/2006 | 22:11 | מאת: ל.ע

אבי בן74 מקבל בד"כ תרופות להורדת לחץ דם. מעל שכוע - סובל מבצקות ברגליים ידיים ומיתרי הקול. בבדיקת שתן נמצא- הפרשת חלבון . שקיעת דם גבוהה 174- ללא חום. אולטרסאונד בטן - כבד מוגדל במידה קלה, כלייה שמאלית מודגמת קבוצה של ציסטות קטנות. ערמונית מוגדלת במידה קלה עד בינונית. מסביב ללבלב מודגמות ציסטות זעירות לאורך ומסביב צינור המודגש. נמצא בבית חולים יומיים ללא איבחון וללא טיפול כלשהוא. האם תוכל ליעץ על איבחון אפשרי או המשך ברור רפואי... בתודה מראש ל.ע.

שלום מסובך מידי מכדי לעשות זאת באינטרנט-חיב לשבת איתך . דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת