קוליטיס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/02/2006 | 02:05 | מאת: פיבי

אני בת 21. סובלת מקוליטיס. מטופלת ברפאסל 3000 מ"ג ליום. 1. האם במקרים נדירים אני יכולה לקחת אמודיום וזה לא יזיק לקוליטיס? 2. האם הקפסולה עם המצלמה היא חד פעמית או שעוברת סטריליזציה לשימוש חוזר? 3. האם מומלץ לקחת פרוביוטיקה כשיש קוליטיס? 4. מה הסימנים הראשונים שיעידו שתרופת הרפאסל עוזרת? 5. אם אין שינוי עם לקיחת הרפאסל כמה זמן צריך לעבור כדי לדעת שהתרופה לא עוזרת? מבקשת מאד לענות על כל 5 השאלות! בתודה, פיבי.

שלום לא מאמין בדרך שבא את מטפלת בקוליטיס,ולא מומלץ לקחת אימודיום אלא לטפל נכון בקוליטיס. לפי דעתי הקפסולה אינה חד פעמית וכן מומלץ לקחת פרוביוטיקה-אך רק כחלק מהטיפול. רפזל אינה מרפאה את הקוליטיס אלא רק מרגיעה ומפחיתה את הסימפטומים-קרי מס השלשולים.בדרכ אם יש תגובה היא די מהירה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת