הזעת לילה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

27/02/2006 | 21:45 | מאת: אירית

אני בת 47 וכבר מספר חודשים שאני סובלת מהזעה בלילה החולצה ממש רטובה אך זה לא כל לילה. כמו כן אני סובלת מיובש בפה כאני מתעוררת והמחזור החודשי לאחרונה לא כל כך סדיר. עשיתי בדיקות דם בלי קשר לעניין כי לא ספרתי לרופא המשפחה והם יצאו תקינות פרט לכולסטרול 250. גם בדיקת בלוטת התריס יצאה תקינה. ממה זה נובע ואלו בדיקות רצוי לעשות. תודה.

01/03/2006 | 11:18 | מאת: menta

לגבי בדיקות ברפואה מערבית לא יכולה להגיד כלום - אבל במקביל היתי ממליצה לגשת ליעוץ בתזונה הוליסטית וטיפולי דיקור סיני וצמחי מרפא. בברכת בריאות שלמה http://www.metaplim.net

שלום את מתחילה את שלב המעבר. יש מקום לבצע בדיקות הורמונליותוכן ספירת דם ושקיעת דם. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת