כולסטרול

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/03/2006 | 13:19 | מאת: ג'ני

אני מטופלת מזה שנים בסימוביל. מזה חצי שנה אין השפעה על הורדת הכולסטרול והרופא שלי רוצה להעלות המינון מ20 מילגרם ל30 מיליגרם. ברצוני לעבור לתרופה בתחום הרפואה המשלימה. להלן שאלותי: 1. האם תוכל להמליץ לי על תרופה/שיטה אלטרנטיבית? 2. אם אחליט להפסיק עם הסימוביל לחלוטין האם עלי לעשות זאת בהדרגה או באפשרותי להפסיק בבת אחת. מהן ההשלכות הנובעות מכך. להלן פירוט ערכי הכולסטרול שלי: כולסטרול 236 טריגליצרידים 71 LDL 158 HDL 64

שלום חסרים לי הרבה פרטים קליניים כדי לענות. דר דיין

08/03/2006 | 08:16 | מאת: ג'ני

אודה לך אם תציין מהם הפרטים הקליניים החסרים ואשמח לדווח לך.תודה ג'ני

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת