צילום חזה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

08/03/2006 | 20:04 | מאת: חיים

שלום ממצאים - סיבת ההפניה לבדיקה הינה שיעול ,וכאבי חזה בלתי פוסקים התעבות פלוירלית בפסגות דו"צ. אין עדות לתסנין, תפליט או גודש. צל הלב בגדר הנורמה. מה משמעות המשפט התעבות פלוירלית בפסגות דו"צ???? האם אתה מטפל במקרים של התעבות פלוירלית??? תודה

שלום בן כמה אתה? האם אתה סובל ממחלות נוספות?? נא פרטים ככל האפשר!! דר דיין

09/03/2006 | 05:33 | מאת: תגובה

שלום בן 46 ,סובל מקוצר נשימה וכאבים ממושכים באזור החזה תת פעילות מטופל באלקטרוסין שומנים מטופל בליפיטור בדיקות דם סטנדרטיות תקינות תודה

שלום יתכן ומדובר בזיהום ישן.האם נחשפתה לשחפת? בכל מקרה לא הייתי מרפה ומגיע לך בירור נוסף. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת