פצע בזוית הפה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/03/2006 | 11:03 | מאת: מעיין

שלום רב בת 33. מזה כחצי שנה ואפילו יותר סובלת מפצעים בזוית הפה הן בשמאל והן בימין. הם באים בתקופות אבל בתדירות גבוהה... כמעט כל שבוע יש פצע או בצד ימין או בשמאל או בשניהם...הפצעים שורפים כואבים לעיתים בעת יובש גדול אפ מדממים ובעיקר לא אסתטיים!ערכתי בדיקות דם לבירור ויטמין b12 (אמרו לי שזה קשור) והערכים נמצאו תקינים. רופאת המשפחה שללה הרפס אך לא ככ ידעה מה לעשות. מלבד זאת אני בריאה ,לא נוטלת תרופות .נוטלת ויטמין c. אשמח לקבל חוות דעת שכן התופעה מטרידה מאוד... תודה רבה.

שלום אין ספק שיש חוסר במירל או ויטמין האחראים על תופעה זו.אין יש מאין!! אני לא סומך על הבדיקות -ונוהג לתת עירוי של כל תכשירי הויטמינים והמינרלים וברוב המקרים עם תוצאןת טיפוליות מאד טובות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת