ממצאים של שיקוף ריאות של אמא חולת סוכרת

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/03/2006 | 19:23 | מאת: רחל

אמא שלי עברה שיקוף ריאות לאחר תקופה ממושכת בה היא סובלת מאוד מקוצר נשימה המלווה בחירחורים, שיעול צורמני וליחה. הממצאים של השיקוף הם: הסתיידות פסית בדופן הקשת האאורטה. הסינוס הקוסטופרני השמאלי סתום, קרוב לוודאי על ידי הדבקויות פלאורליות. שדות הריאות ללא ממצא פתלוגי. אמא שלי סובלת מבעיות לב ולחץ דם בנוסף לסוכרת והיא נוטלת גם קומודין. רציתי לדעת למה התכוון המשורר בדבריו??

שלום השיקוף מראה על ממצאים בריאות שיכולים להיות הסבר לסבל של אימ ך. יש מקום לבדוק אותה ולהתחיל טיפול לכוונים שונים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת