עייפות וחוסר אנרגיה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

22/03/2006 | 23:04 | מאת: רונה

ד"ר דיין שלום רב, שמי רונה, אני בת 34. מזה מס' חודשים שאני סובלת מעייפות, חוסר במרץ ואנרגיה, וחוסר ריכוז. מה אפשר להמליץ לי לשנות/לעשות? אני עובדת היום משרה חלקית, ישנה כ 6 שעות כל לילה, (הולכת לישון ב 12-1, קמה ב 6 בבוקר), אימוני כושר גופני במכון 3-4 פעמים בשבוע, 1-2 שעות כל פעם. מבחינת אוכל, אוכלת מסודר יחסית, לא מנשנשת כמעט, לא ג'אנק מייל, בעיקר אוכל ביתי, לפחות פעם ביום סלט. כאיללו... הכל על פניו נראה לי בסדר. מה בכל זאת אפשר לעשות? תודה רבה רבה לכל עצה. רונה.

שלום אם מאד מפריע -יש לפנות לרופא פנימי -ולבצע בירור. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת