כבד, כולסטרול ומה שביניהם

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

26/03/2006 | 12:10 | מאת: פלוני אלמוני

רציתי לדעת האם הממצאים הבאים יכולים להצביע על דלקת בכבד (ואם לא - על מה הם כן מצביעים), וכן אם זו אכן דלקת בכבד, לדעת אם היא יכולה להשפיע גם על רמות הכולסטרול הגבוהות (כפי שקראתי באינטרנט). יש לציין שטופלתי בעבר ברואקוטן, והייתי רוצה לדעת האם יכול להיות קשר לתוצאות הגבוהות. תודה. 51.00 | ALK.PHOSPHAT. U/L | | | | | | | 61.00 ¢| ALT(GPT) U/L | | | | | | | 33.00 | AST(GOT) U/L | | | | | | | 1.00 | BILIRUB.TOTAL MG/DL | | | | | | | 14.10 | BUN MG/DL | | | | | | | 9.40 | CALCIUM SERUM MG/DL | | | | | | | 230.00 ¢| CHOLESTEROL MG/DL | | | | | | | 1.00 | CREATININE SER.MG/DL | | | | | | | 138.00 |SODIUM SERUM MMOL/L | | | | | | | 4.60 |POTASSIUM SERUMMMOL/L | | | | | | | 77.00 | HDL-CHOLEST. MG/DL | | | | | | | 137.60 ¢| LDL-CHOLEST. MG/DL | | | | | | | 4.20 | PHOSPHORUS MG/DL | | | | | | | 77.00 | TRIGLYCERIDES MG/DL | | | | | | | 4.70 | URIC ACID MG/DL | | | | | | | 3.00 |ESR MM/HOU | | | | | | | 2.93 ¢| WBC K/UL | | | | | | | 1.02 | NEUTROPHILS K/UL | | | | | | | 34.70 | % % NEUTROPHILS | | | | | | | 1.49 | LYMPHOCYTES K/UL | | | | | | | 50.90 | % % LYMPHOCYTES | | | | | | | 0.26 | MONOCYTES K/UL | | | | | | | 8.99 | % % MONOCYTES | | | | | | | 0.14 | EOSINOPHILS K/UL | | | | | | | 4.83 | % % EOSINOPHILS | | | | | | | 0.01 | BASOPHILS K/UL | | | | | | | 0.50 | % % BASOPHILS | | | | | | | 5.24 | RBC MU/L | | | | | | | 15.70 | HEMOGLOBIN G/DL | | | | | | | 47.10 | % HEMATOCRIT | | | | | | | 89.80 | MCV FL | | | | | | | 30.00 | MCH PG | | | | | | | 33.40 | MCHC G/DL | | | | | | | 267.00 | PLATELETS K/UL | | | | | | | 8.01 | MPV FL | | | | | | | 12.00 | % RDW | | | | | | THROAT-BACT | |NORMAL FL | | | | | | | 2.62 |TSH MIU/ML | | | | | | | | HIV | | | | | | | 187.00 | VITAMIN B12 PG/ML | | | | | | | 1.02 | SG SG | | | | | | | LEUCOCYTES UR. |Negative | | | | | | | NITRITE |NEGATIVE | | | | | | | 6.00 | (PH (URINE | | | | | | | PROTEINE UR |NEGATIVE | | | | | | | GLUCOSE URINE |Normal | | | | | | | KETONES |NEGATIVE | | | | | | | UROBILINOGEN |Normal | | | | | | | BILIRUBIN UR |NEGATIVE | | | | | | | ERYTHROCYTES |NEGATIVE

שלום חסרים לי פרטים קליניים. רוקוטן יכול לגרום להפרעה בתפקודי כבד-וצדקתה לגבי ערכי הכולסטרול המוגברים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת