שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

30/03/2006 | 11:25 | מאת: chana

שלום עשיתי בדיקה של גסטרוסקופיה לקחו לי חומר מהאנטרום להלן התוצאה H P associated chronic gastritis mod. activity קיבלתי 2 מוקסיפן 500 2פעמים ביום יחד עם קארין 1 פעמיים ביום ולוסק פעם ביום אני אחרי ניתוח הוצאת כיס מרה ו עדיין עם כאבים בצד שמאל (היה דלקת לבלב ) האם תוכלו להסביר במילים פשוטות מה זה בדיוק מה שיש לי האם זה אולקוס? רציתי לדעת אם יש איזה הגבלות מסוימות שצריך לקחת לגבי אוכל ?.....

שלום לא יכול לייעץ בלי מספיק נתונים קליניים-שאין לי כאן. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת