חולשה ועייפות כרונית

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

30/03/2006 | 20:45 | מאת: רונית

שלום. בני בן 23. סובל כחצי שנה מכאבי שרירים, עייפות, ירידה בראיה,לחץ דם גבוה ומתקשה לתפקד בחיי היום יום. עבר בדיקות ראיה- ורופא עיניים שלל בעיה בתחומו. אנדוקרינולוג ביצע סיטי ראש, אולטרה סאונד כליות ובדיקות דם למיניהן וגם הוא- שלל את הבעיה בתחומו. נשארנו חסרי אונים- אולי תוכל לחוות דעתך- מה עוד יכולה להיות הסיבה לתופעה? תודה מראש רונית

שלום נראה כמו תסמונת העייפות הכרונית. שילחי אותו אלי לעזרה -מוקדם ככל האפשר!! דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת