בטן

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

05/04/2006 | 15:31 | מאת: דליה

שלום דוקטור, יש לי תקופה ארוכה בהפסקות כאבי בטן לא חזקים, עם צריבות באיזור הבטן הימני העליון ובמיוחד התחתון. (כשלוש שנים). ביצעתי בדיקות יסודיות לפני כ-5 שנים (בדיקות קיבה, ומעי גס, אולטרסאונד) - בדיקות תקינות. אך אני חשה כל הזמן את התחושה, ויש לי פחד שאין לי גידול כלשהוא. שמעתי על שני מקרים של נשים שהיה להם גידול בבטן, ולא מצאו שום דבר בבדיקות, ותוך חצי שנה מאז שהם התלוננו על כאבים, הם כבר לא היו בחיים. לאחת מהם היתה בטן נפוחה, שניקזו לה את המים. האם ייתכן שלא תמיד ניתן לגלות בבדיקות יסודיות שאם קים גידול למשל בבטן??? מה היית מציע לי לעשות שוב בדיקות מקיפות של מעי גס וכו'???? האם ייתכן שגזים יכולים לגרום להרגשה זו???

שלום אם התלונות נמשכות זמן-וחלפו 3 שנים מאז הבדיקות יתכן שיש מקום לבירור נוסף-ולו רק כדי ךהרגיע!! דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת