דלקת חוזרת

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

06/04/2006 | 13:12 | מאת: סיון

שלום לך אני בת 27 וסובלת במשך כשבע שנים מדלקות חוזרות בנרתיק, הדלקות מלווות בדר"כ בגרד ובהפרשות סמיכות בעלות ריח לא נעים (סליחה על התאור) פניתי מס' פעמים לרופאי נשים אשר נותנים לי אנטיביוטיקה, נרות אגיסטן , משחות וכו' (אפילו נתנו לי דיאטה מיוחדת). הבעיה שהדלקת עוברת וחוזרת לאחר כשלושה שבועות. אני ממש ממש מיואשת, אני מפחדת להגיע ליחסים אינטימיים עם גברים ולכן אני מאד מתוסכלת. האם יש טיפול לא קונבנציונלי (משהו שעדיין לא ניסיתי) תודה, סיון

שלום אני שמח לבשר לך שמזה מספר חודשים מופעל שירות גניקולוגי במרפאתי המטפל בזיהומים חוזרים ועקשניים בנרתיק. הטיפול מבוסס על שימוש בחום באמצעות מכשיר מיוחד בשילוב עם אוזון. עד שלב זה טופלו בשיטה זו עיי דר קלמן 11 נשים בהצלחה מלאה ובאף אחד מהמקרים לא היתה הישנות שלהזיהום-במעקב לפרק זמן של מעל חצי שנה הטיפול פשוט לא מסובך לא כואב וללא תופעות לוואי. אחת מבנות משפחתי טופלה -בהצלחה מלאה. לפרטים נוספים נא כנסי לאתר שלי. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת