שאלה מקצועית

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/04/2006 | 22:00 | מאת: מישהוא

שלום לך ד"ר זה המשך שלתי לגבי הבדיקה שעשה לי הרופא ומצאה את הCRP 6.2 ואז אתה אמרתה לי לעבור בירור מקיף מחייב . הרופא עשה לי את כל הבדיקות המקיפות של בדיקות הדם כולל אותה בדיקה חוזרת כל הבדיקות הראו תקינות ורק האנא חיובי והוא שלח אותי לרוםא פרקים . שאלתי אליך האם לפעמים יש לי לחץ דם גבוה ממנה ? וכאבים בחזה למרות שעשיתי בדיקות דם הכל תקין .? מה עלי להגיד לו שיבדוק לי יעוץ ממך.? אני בן 24 עובד באבטחת אישיים ספרטאי תודה

שלום רב בשלב זה לא הייתי עושה דבר -אלא חוזר על הבדיקות בעוד כחצי שנה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת