דחוף לי-התרופה נובונורם לסכרת 2 ותוספי מזון

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

16/04/2006 | 16:28 | מאת: סני

אני סוכרתית חדשה בת 50, סוג 2 וצורכת רק את התרופה נובונורם 0.5 מג' פעם ביום וסימבקור לכולסטרול. די מאוזנת ואף עושה פעילות גופנית ושומרת על תזונה סבירה.רופא המשפחה אמר לי להפסיק את תוספי המזון שנהגתי לצרוך ושלל. שאלתי- האם אני יכולה לחזור לצרוך את : גלוקוזמין כונדרואיטין+ויטמין E 400 מג' יבש+ג'ינקו בילובה למחזור הדם+שמן דגים+הצמח ג'ימנמה. האם יש התנגשות עם הרכיבים? חשוב לי לדעת בדחיפות כי אני טסה מחר לחו"ל. בתודה מראש סני.

שלום הרופא שלך ,לצערי לא מבין. את יכולה להמשיך עם כל מה שכתבת.\ דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת