עירנות בלילה ועייפות ביום

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

17/04/2006 | 01:49 | מאת: מיכל

ד"ר שלום, יש לי בעיה שקיימת כבר כמה שנים: אני מאוד עירנית בלילה ומתקשה לתפקד במשך היום. זה התחיל עוד מימי התיכון שהיה לי מאוד קשה לקום לשעת אפס, והמשיך בלימודים האקדמאיים. אז, שמתי לב, שאני מצליחה ללמוד טוב יותר בערב. בתקופות המבחנים הייתי לומדת למבחן בין 22:00 ל 05:00!! ואח"כ ישנה עד 14:00. מה אפשר לעשות בנידון? אני אוכלת מסודר, עושה מדי פעם פעילות ספורט, לא מעשנת, ישנה בחדר חשוך וללא טלוויזיה. גם כשאני הולכת לישון מוקדם, נניח ב 22:00, וישנה 9 שעות בלילה - אני קמה עייפה כי השעה היא רק 7:00. לעומת זאת, אם אלך לישון ב 5:00 ואקום ב 12:00 - אהיה הרבה יותר עירנית. מה עושים????

שלום בת כמה את? האם יש בעיות רפואיות נוספות? נשואה? אם לילדים?? בלי פרטים מרובים ככל האפשר אני מתקשה לענות!! דר דיין

18/04/2006 | 11:19 | מאת: מיכל

שלום, אני מתנצלת על החוסר בפרטים... אני בת 31 רווקה ללא ילדים בריאותי תקינה לחלוטין הכל תקין מבחינת לחץ דם, כולסטרול, משקל, כו'...

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת