בצקת ברגליים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

20/04/2006 | 04:58 | מאת: אליעזר

אישתי בת 58 סובלת מסוכרת, טריגליצרידים גבוהים ולחץ דם גבוה. בדרך כלל מאוזנת עם כדורים רק טריגליצרידים גבוהים 310 וכולסטרול הטוב 39 למרות שמטולת בליפיטור 20 פעמיים ביום. בשנה האחרונה עברה אירוע לבבי ויש לה פירפור פרוזדורים ועברה צינתור בלי ניתוח מעקפים והסתבר שעורקים סתומים . 60-70% היא מטופלת בקומדין לקרישת דם. בזמן האחרו מנסים ללכת לפחות 20 דקות כמעט כל יום אך במהלך ההליכה עוצרת כמה פעמים. יש לה גם בצקת ברגליים. מה ניתן לעשות לשיפור מצב הלטריגליצרידים וכולסטורול הטוב? מה אתה ממליץ בנוגע לבצקת ברגליים והכאבים במהלך ההליכה? תודה

שלום אשתך אינה מאוזנת מבחינת המחלות שלה!! היא זקוקה בהקדם לבדיקה יסודית עיי רופא מומחה לדיאטה ולאיזון נכון של התרופות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת