תסמונת רנו

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

20/04/2006 | 23:32 | מאת: סני

סוכרתית 2 מאוזנת וכולסטרול מאוזן עם סימבקור ומעשנת. איבחנו לי לאחרונה תסמונת רנו ואכן יש לי בעית זרימת דם לכפות ידיים ורגליים. מה עושים? אבקש המלצה למשהו צמחי. תודה רבה סני

שלום לפני שתפסיקי לעשן-אין בכלל מה לטפל!!! דר דיין

25/04/2006 | 23:29 | מאת: ירון

ניאצין ( ללא בעירה ) עשוי לסייע בהקלה על תופעת רנו עם זאת לניאצין יש לעיתים השפעה קלה על רמות הסוכר בדם לפיכך יש להועץ הרופא המטפל

15/05/2008 | 20:26 | מאת: ופא

אפשר לקבל מדע מה זה תסמונת רנו

10/01/2007 | 17:49 | מאת: שרי

אני מאמנת כושר אישית ולאחרונה הגיע אליי לאימון מתאמן בעל תסמונת רנו. הסיפטומים של המחלה מוכרים לי חלקית והייתי מעוניינת לדעת איזה פעילות גופנית הכי מתאימה לאדם בעל תסמונת רנו.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת