כיוון???

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

21/04/2006 | 08:34 | מאת: יעקב

ד"ר יוסף דיין שלום בן 39 בריא לחלוטין תוצאות בדיקות דם הכי מתקדמות crp anti dna c3 c4 קרישיות יתר mri eeg emg א.א.ג פה ולסת ניואורולוג פנימאי כולללללם הכל תקין. הבעיה צצה לפני כשלושה וחצי חודשים (יש לציין לאחר טיול באירופה בן שבוע במזג אוויר קר של 4 מעלות)מעין הירדמות לסירויגין של צד ימין בפנים לא כל הצד אלא רק אזור הלסת התחתונה וחלק מהלחי "הסירוגין יכל להיות שעות או אפילו יומיים ללא התחושה לאחר חודש וחצי זה עבר גם לצד שמאל אם כי בעוצמה ותדירות פחותים בהרבה.היומיים האחרונים התופעה נעלמה אך לרוע מזלי נכנסתי לחר ממוזג בצורה חריגה ומיד לאחר כחצי שעה זה חה חזר ממש בעוצמה א.האם קיים קשר לקור? ב.לאיזה כיוון יש להתקדם אני ממש מבולבל זה כבר ממש משגע לתשובתך אודה מראש

שלום יש לבצע emg בדיקת ניורולוג צילום עמוד שדרה צווארי ולפי התוצאות להתקדם. בהצלחה דר דיין

25/04/2006 | 15:16 | מאת: יעקב

ד"ר נכבד emg mri צוואר בדיקת ניוארולוג יצאו תקינים0האם קיימת השערה של התקררות העצב ממזג אוויר קר ? או כיוון אחר תודה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת