ארניקה לקראת ואחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

24/04/2006 | 12:18 | מאת: רינת

ד"ר דיין שלום אני מתעתדת ללדת בקיסרי ומחפשת דרכים להקל על התהליך. המליצו לי בחנות טיבעית על "ארניקה 30" לפני ואחרי הניתוח. האם זה אכן יכול לעזור? וחשוב מזה, האם זה מספיק בטוח? האם ישנם תרופות או מצבים שאני עלולה להקלע אליהם בביה"ח בהם לא מומלץ לקחת כדורים אלה? האם עליי לדווח לרופאים שאני לוקחת כדורים אלה? או בכלל ישנם דרכים אחרות להרגיע את הגוף והנפש לקראת טראומה זו שהיית ממליץ עליהם? אשמח לתשובתך המפורטת - רינת

שלום רב ארניקה בדילול 30 מהווה תכשיר מצוין-בעיקר למה שאת עומדת לעבור. אין צורך ליידע את הרופאים שכן תכשיר זה אינו עומד בסתירה לשום טיפול תרופתי-וממילא רוב ארופאים אינם מכירים את התכשיר ואת סגולותיו. שיהי בהצלחה דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת