כאבי ראש בצד הימני של הראש בבוקר ?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

24/04/2006 | 23:56 | מאת: יעקב

דוקטור שלום מידי פעם נגיד 3 עד 4 פעמים בשבוע כשאני קם מהמיטה אני קם עם כאב ראש בצד הימני של הראש , ממה זה יכול לנבוע ? אולי גם ממצב של דיכאון או אי חשק לנסוע לעבודה ? תודה מראש על התשובה ...

02/05/2006 | 21:02 | מאת: אורחת

אולי זה מבעיה באחת השיניים הימניות עליונות. או שיש לך שן שצריכה טיפול או שיש דלקת מעל שן שעברה טיפול שורש לא מוצלח. גש למומחה שיכול לזהות זאת. בכל מקרה, אם המערכת החיסונית טובה והגוף לא מתוח, קל יותר להתגבר על הדברים האלה.

שלום בכל מקרה אם זה נמשך כדאי שתבדק עיי רופא. גם התשובה של האורחת נכונה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת