בעיות נשימה!

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

06/05/2006 | 00:22 | מאת: הברון

לד"ר יוסף דיין שלום רב! אני הברון ויש לי שאלה: לפמעים קורה שאני נושם עד נק' מסויימת ואז אני מרגיש כאב חד מתחת לצלע השמאלית , תופעה זאת גורמת לי להפסיק את הנשימה באמצע ולננשום נשימות קצרות כדי לספק אוויר. אך עם זאת תופעה זאת תמיד נפתרת ע"י כך שבשלב מסויים אני נושם חזק בלי שום התחשבות בכאב המתלווה , מגיע לפיק של הכאב(נק' הזמן בה הכאב הכי חזק) ואז הוא נפסק ואני יכול לנשום רגיל! היום זה קרה לי אבל לא כמו בדרך כלל לפרק זמן קצר, הכאב היה כל כך חזק שלא יכולתי לתת לעצמי את הפתרון הרגיל ונמשך כמה שעות - רק אחרי כמה שעות עזרתי אומץ ונתתי לעצמי את הטיפול למרות הכאב ממש חד! *ראוי לציין שיום לפני שזה קרה עשיתי אימון נורא קשה שממש לא ממוצא! הייתי רוצה לדעת אם אתה נתקלת בתופעה הזאת? ממה היא נובעת? האם היא מסוכנת? בתודה הברון

שלום יתכן מאד שיש לך סדק בצלע-ולצורך אבחנה יש צורך לבצע צילום או מיפוי עצמות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת