ספירת דם

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

08/05/2006 | 20:54 | מאת: דריה

אבי בן ה-87 - בריא בדרך כלל, סובל לאחרונה מכאבי גב קשים ("הקסנשוס"), שכל שינוי בתנוחה/תנועה מסבים לו סבל. כמו כן הוא מתלונן על עצירות ומשתמש במשלשלים וחש חולשה. בשקיעת הדם התקבלו מספר ערכים מחוץ לנורמה, והייתי מבקשת לקבל את הערכתכם הראשונית לגבי סיבה אפשרית לכך: RBC - 4 HB - 13.4 HCT - 39.9 MCV - 99.0 האם יש קשר בין כאבי הגב והעצירויות? האם לקיחת ברזל יכולה להואיל? האם יש בדיקות נוספות לשקיעת דם שמומלץ לעשות? אודה לתשובתכם דריה

שלום החולשה מקורה באובדן מינרלים על רקע התכשירים המשלשלים. יתכן קשר בין כאבי הגב והעצירות. אין צורך לקחת ברזל-לפי הבדיקות לא חסר לוץ דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת