שושנה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

09/05/2006 | 18:28 | מאת: שלומית זמיר

אתמול הופיע לי שושנה בשוק (פעם ראשונה בחיי - אני בת 30 וילדתי לפני שבועיים) . סובלת מחום גבוה וכאב נסבל באזור הנגוע. התחלתי בטיפול אנטיביוטי. ראיתי שהמלצת בפורום על טיפול באוזון ורציתי לשאול: 1.מה פעולת המשחה - כיצד היא גורמת לריפוי? 2. האם יש בעיה לשלב שימוש במשחה עם הנקה? 3. מה היתרון בשימוש בטיפול זה? בנוסף: מאתמול ראיתי שני רופאים ושניהם גרסו שיש לטפל באנטיביוטיקה (ואין מה לרוץ למיון) אם כי יש לציין כי השושנה התפשטה למימדים גדולים תוך מספר שעות בלבד. אחד הרופאים בדק אותי וטען כי הכבד מוגדל ושלח אותי לאולטרסאונד. בבדיקה נמצא כי הכבד לא מוגדל אבל הטחול כן - מה זה אומר??? אני גם קצת לחוצה כי התחילה לי היום אדמומיות נוספת הפעם בירך כ5 סמ' מתחת למפשעה. - מה דעתך? מצטערת על הפנייה הארוכה אבל אני לחוצה כי נמנעתי מללכת למיון בגלל שלא רציתי להתאשפז עם תינוק בין שבועיים מצד שני אני לא רוצה לסכן את עצמי תודה מראש שלומית

שלום ניתן להשתמש במשחת אוזון גם בהנקה. קשה לי לקבוע דעה נוספת לגבי הטיפול מבלי לבדוק אותך. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת