כאבים בבטן

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/05/2006 | 18:19 | מאת: מאיה

שלום, בזמן האחרון אני סובלת מדקירות באזור המפשעה והבטן התחתונה וכאבים מתמשכים בבטן העליונה. כמו כן יש לי כאבים מתחת לבית השחי. אני שלושה וחצי חודשים לאחר לידה שנייה, שעברה תקין. רופא נשים עשה לי אולטרסאונד ולא ראה דבר חשוד. נשלחתי לבדיקות דם והתשובות תקינות. רופאת משפחה שבדקה אותי אמרה שהבטן שלי רכה. בעקבות כאבי גב נשלחתי לעשות צילום רנטגן. האם יכול להיות שכאבי הגב מקרינים לאזור הבטן? קבעתי תור גם לכירורג.לאיזה עוד רופא צריך ללכת? אני די לחוצה.יש לציין שבדרך כלל אני בריאה ולא סובלת ממחלות כלשהן.

שלום מצטער מבלי לבדוק אותך -לא יכול להגיע לשום מסקנה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת