כאבי ראש

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/05/2006 | 21:40 | מאת: צחי

שלום ד"ר . אבקש לקבל את חוות דעתך הרפואית והמלצות . אני בן 55 לאחר אוטם שריר הלב לפני למעלה משנה אני מקבל : אספרין , ליפיטור + איזיטרול נורמיטן ואלקטרוקסין . לאחרונה התחלתי להרגיש מין כאב בצד שמאל עליון של הראש ולחץ ומין תחושת שרפה בעין שמאל . שאלתי האם לדעתך אחד הכדורים יכול לגרום לתופעה . מה המלצתך במקרה והתופעה היא לא מהכדורים . תודה

שלום יכול להיות שזה תרופתי-הייתי ממליץ במקביל לעבור בדיקת עניים מקיפה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת