די נמאס!

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

14/05/2006 | 14:01 | מאת: גילי

שלום ד"ר דיין, התנצלות מראש, זה ארוך וקצת מבולגן. היום אני בת 35, כרגע בהריון. מגיל 26 אני סובלת מכאבי פנים, בעיקר באף (ישנה רגישות רבה במגע, קור, שרב) ובצידיו, העיניים והמצח. בכל מיקרה ריכוז התחושות הוא באף. אין ספק שעם השנים הכאב נעשה פחות חד וחריף, הכאב היה בעבר אפילו בצד אחד של הפנים מהאף ועד הרקע שרק zomig עזר והרגיע את הכאב. עשיתי לפני כמה שנים mri והכל היה תקין.הכאבים מופיעים באופן חד לפני המחזור וגם היו יותר בתחילת ההריון. נכון שהכאב החד אינו קיים (אני מקווה שגם אחרי ההריון). אבל אני חיה עדיין עם תחושות לא נעימות באזור (בעצם שכחתי מהי תחושה רגילה באף, ללא רגישות וכאב), למען האמת אפילו יכול להיות שהתרגלתי כבר אליהן. העצוב הוא שזו תחושה לא שכיחה ולא בדיוק מבינים על מה אני מדברת, כי לא מדובר בכאבי ראש רגילים, אפילו הנוירולוג דאז שטיפל בי לא ידע ממש לאבחן (אם הכל בסדר ב-mri, אז הבעיה לא ידועה). ניסיתי לבלוע זמן מה כדורים אנטי דיכאוניים שכניראה עזרו לי מעט, אבל לא העבירו לגמרי את התחושה. לסיכום:נמאס לי מהתחושות האלה בעיקר באף ובצידיו וגם כי כל מגע באזור מעורר זאת. (מביך לספר, אבל אם אני מנקה את פנים האף למשל, זה מעורר את הכאב) היש אפשרות שאוכל להיזכר בתקופה ללא הכאבים?

שלום מצטער על סיבלך-הייתי מציע לך ליצור איתי קשר לאחר הלידה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת