עור פנים נפול ויבש

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

20/05/2006 | 08:26 | מאת: גב' ברושי יפה

בת 55 וצורכת נובונורם לסוכרת וסימבקור לכולסטרול. עור פניי נפול ויבש ואני מרגישה צורך לקחת משהו שיעזור לי מבפנים. חברותיי צורכות ויטמין E ושמן נר הלילה וזה עושה להן פלאים. מה המינון המומלץ עבורי, בהתחשב בתרופות שלי, שמותר, והאם ישנה התנגשות כלשהי? מה עוד אתה יודע ותוכל להמליץ לי? אני מודה לך דר' דיין. גב' ברושי.

23/05/2006 | 15:56 | מאת: ציפי

היי ממליצה מאד קרם שאני רוכשת מרמי מור הוא עוסק בטיפול אלטרנטיב במחלות עור. הקרם שינה לי את מרקם העור והכניס בו חיות רבה . הנה האתר שלו http://www.ramimor.co.il/ רמי קובע את דרגת לחות הקרם בהתאם לנסיבות ונתן לי תשובה אסולוטית לבעייה. הטל שלו נמצא גם באתר. מקווה שעזרתי . ציפי

23/05/2006 | 21:34 | מאת: יפה ברושי

תודה לך. הצצתי באתר ולא התרשמתי, למרות הפומפוזיות בה הוא כותב על השגיו. לא אהבתי את התשבוחות העצמיות של רמי מור שאינני יודעת מיהו. לצערי, לא חיפשתי תשובה בקרם חיצוני אלא, בשמנים טובים לעור שלוקחים אל פנים הגוף. דר' דיין לא משיב לי.

שלום רב, מאד מומלץ לצרוך ויטמין E במינון של 200-400 יחידות ליום. הייתי ממליץ לשקול שימוש על בסיס יומי בתכשיר אומגה 3 ובגרעיני פשתן טחונים. אין לי ספק שטיפול זה יעיל מכל קרם חיצוני. בברכה, דר" דיין

26/05/2006 | 06:15 | מאת: ציפי

טעות בידך דוקטור. עשיתי זאת משך שנה שלימה של אומגה 3 ופשטן וויטמין E אגב הם עוררו אצלי עלייה ברמת הסוכר וכשהפסקתי אותם הסוכר ירד. מזל שהרופאה שלי שמה לב לזיקה בניהם. לאחר מכן השכלתי להבין שבלי " השקיית העור " מבחוץ הוא מאבד את גמישותו. כשרואים היום את הפנים שלי מתקשים להאמין שהקרם של רמי חולל בי. ציפי

26/05/2006 | 22:45 | מאת: גב' ברושי

לא קיבלתי תשובה אם זה לא מתנגש עם התרופות שציינתי. זה באמת דרוש לי בשביל השקט הנפשי לפני צריכת ההמלצות שנתת. וסליחה עם הנודניקיות :))))

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת