חומצת אמינו GABA

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

13/07/2006 | 11:51 | מאת: גדי

שלום ד"ר. מה תוכל לספר לי על טיפול בעזרת חומצת אמינו GABA לחרדות? האם אפשר להעזר ב-GABA במקום תרופות כמו רסיטל או סרוקסאט?זה יבצע את אותה הפעילות?

שלום באירופה זה נהוג מאד-אך יש לתת את חומצות האמינו בעירוי בדי להתגבר על בעיית הספיגה ולהגיע למינונים גבוהים. דר דיין

17/07/2006 | 20:37 | מאת: גדי

תודה על התשובה.סוף סוף מישהו הבהיר לי את הענין בצורה מקצועית.תודה! רציתי רק לשאול האם טיפול בחרדה בתרופות כמו רסיטל ושאר SSRI הם כרוכות בתופעות לוואי כ"כ קשות?אני בנתיים נמנע מטיפול בגלל הפחד ומחפש אלטרנטיבות.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת