בילירובין

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

20/07/2006 | 21:50 | מאת: רומי

בעלי בן 54 ולאחרונה חש כאב עמום בבלוטות בבית השחי. אולטראסאונד של האיזור ציין "בלוטת לימפה ימנית קטנה ובמבנה רגיל". מדוע לא צוין דבר לגבי צד שמאל? "קטן" פירושו בכל זאת "גדול מהרגיל"? בבדיקות דם נמצאו אצלו רמות גבוהות מהנורמה של בילירובין : 1.7 ל Bilirubin total, 0.3 ל - Bilirubin Conjugated 1.4 ל- Bilirubin unconjugated באולטראסאונד של רקמות רכות נמצאו כל האיברים תקינים למעט "קישרית היפואקואית בגודל 5 מ"מ עם גבולות חדים באונה הימנית של בלוטת התירואיד. האם יש קשר בין כל הדברים? מי הרופא המומחה להתייחסות לכך? תודה וסליחה על ההארכה...

שלום הרופא המתאים-רופא פנימי ,אך לא נראה לי שזקוק לרופא! לא צוין כלום לגבי צד שמאל-שכן הכל תקין. לא נראה לי קשר בין כל הדברים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת