בדיקת אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

23/07/2006 | 16:06 | מאת: אליעזר

אישתי בת 58 סובלת מסוכרת,לחץ דם גבוה ושומנים בדם אך מאוזנת בדרך כלל עם כדורים. לקראת בדיקה במרפאה נפרולוגיה נדרשה להמציא בדיקת אולטרסאונד כליות כבד וכו. הופנתה לנפרולוגיה בגלל כמות גדולה של אלבומין בשתן. בבדיקת האולטרסאונד הכל תקין טחול,כיס מרה,כולידוקס,כליות,לבלב, האורטה,שלפוחית שתן ודופלר עורקי כליות תקין אך בכל זאת 2 פיסקאות מהתוצאות: 1. כבד-כבד מוגדל, המרקם מתאים להסננה שומנית 2. מעל על הכליה הימנית הודגם גודש היפואקוגני קטן 13 מ"מ. יכול להתאים לאינצידנטלומה של האאדרלין. (לפי הרופא שערך את הבדיקה זה הורמונלי ויכול לגורם הדבר ללחץ דם גבוה ? ) אודה לך מאוד על פרש של 2 הפיסקאות שהוזכרו ומה ניתן לעשות בנידון

שלום האם קיימת השמנת יתר? דר דיין

24/07/2006 | 18:47 | מאת: אליעזר

כן סובלת מהשמנת יתר אך היא בדיאטה הרזיה באמצעות כדורי סניקאל וירדה 6 קג במשך 10 שבעות..בתקווה שתרד עוד במשקל..

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת