צוואר כן או לא?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

24/07/2006 | 06:03 | מאת: פיליפ

ד"ר שלום לפני כשנה וחצי עברתי תאונה מאד קלה עם צליפת שוט לאחר כשנה מהתאונה ששכתי התחלתי להרגיש מעין הירדמות לסירוגין באזור צד ימין של הפנים התקופה הייתה חורף.. לאחר בדיקות מקיפות שכללו אם אר אי מוח וצוואר בדיקות דם מכל הסוגים הכל יצא תקין החודש שמתי לב כי כשאני נמצא בחדר עם טמפ' נמוכה אזי התחושות חוזורות האם ייתכן או שמעת על בעייה של רגישות לקור באזור הפנים?או האם ייתכן כי הבעייה בכלל מוקרנת מאזור הצוואר כאשו האפ אר אי תקין יש לציין כי אני בן 40 בריא ספורטאי סליחה על אורך השאלה יישר כוח על פועלך

שלום בסבירות גבוהה -לא מדובר בבעיה חדשה -אלא המקור קרוב לוודאי לחץ על עצבים צוואריים-למרות שכל הבדיקות תקינות. נסיון טיפולי באקופונקטורה יכול להיות יעיל. יש לשקול תוספת אבקת מגנזיום-וכן בדוק רמת B 12 וחומצה פולית. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת