תפקודי כבד

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

24/07/2006 | 17:50 | מאת: ברכה

שלום רב, אני בת 34 עם 2 ילדים (5 וחצי ושנה ושלושה חודשים). בבדיקות דם שגרתיות שעשיתי תוצאות של תפקודי כבד ועוד' יצאו גבוהות: RBC-Red Blood Cells 5.42, ALKP-Alkaline Phosphatase 133.6, ALT (GPT) 158, AST GGT75. (GOT)108, הפעם לא בדקו לי ברזל אך בדכ"ל הברזל שלי מאד מאד נמוך. המוגלובין 13.42 .בדיקות הדם להפטיטיס יצאו שליליות. רופא המשפחה שלי הלך לכיוון של הפטטיטיס. כעת שאנו יודעים שזה לא הפטיטיס רציתי לדעת איזה עוד כיוונים אפשר לבדוק ? אני מאוד מודאגת ומרגישה קצת לא טוב (בחילות ונפיחות בבטן). האם תוצאות אלו יכולות להעיד על משהו חמור ? האם יש קשר בין ברזל לתפקודי כבד ? אשמח מאוד לדעתך בתודה

שלום הבעיה מורכבת מידי מכדי לדון בה באינטרנט-חיבת להגיע לפתיחת תיק ובדיקה יסודית. לא להתמהמהה דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת