שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

25/07/2006 | 08:27 | מאת: דקלה

שלום לדוקטור, קיבלתי מרופא עור מרשם לפרוטופיק - מאחר ויש לי כתם ויטליגו על הכתף לא גדול במיוחד. הוא אמר לי שיש חולה שטופל אצלו בתרופה זו בשל כתם ויטליגו על הפנים, והפיגמנט חזר יפה. שמעתי שתרופה זו עלולה לגרום לסרטן, ולכן אני פוחדת מאוד לרכוש אותה? האם לפי דעתך זה אכן מסייע לבעיה זו?

28/07/2006 | 12:16 | מאת: דקלה

האם מותר בהריון להשתמש במריחה קלה בלבד במקום הנגוע? במידה ואני משתמשת ונקלטתי להריון, האם זה הזיק לעובר בזמן הקליטה?

שלום רב לא מתמצא לעומק בתרופה זו. ההמלצה לברר היטב לפני לקיחה -גם במריחה חיצונית. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת