שינוים אמיתיים וחרדות קשות!!!

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

26/07/2006 | 21:28 | מאת: רני

שלום רב, אני בן 26 חולה בנוירוזה משתקת (עם יסודות היפוכונדריים). כשנה וחצי לפני שפרצה המחלה שמתי לב למעין רפיון גדול בשק האשכים,מעין דלדול כזה וגם עיוות וגדילת האשכים, הדבר לווה גם בהתקפי צריבה וצמרמורות. כל הבדיקות שללו דברים רציניים כולל וריקוצלה. רק בדיקה רחת הראתה איזשהוא נגיף גבולי שכנראה טופל. לאחר התעמתות מול המחלה כולל פסיכיאטר וכדורים, פחת תשומת הלב מהמקום כמעט באופן טוטאחי. כיום 3 שנים לאחר מכן, לאחר אירוע חרדה אובססיבית (שמה אני סובל די הרבה) פתאות שמתי לב איך שק האשכים צונח בעוד כמה סנטימטרים ואני שוב משתגע וחרד מהעניין. (יש להזכיר שבעבר נבדקתי אצל כל סוגי הרופאים). מה זה הדבר הזה? האם הצניחה הנוספת הזו הגיונית? על פי הרפואה הטבעית? האם אני הוזה? איך ניתן להשיב את המצב - דבר זה פוגע בזהות הגברית שלי - מעוות... מכוער... וגם חוץ מזה שחזרה לי אותה הרגשה של אי נוחו, כבדות ומעין אסימטריה כזו. מה עושים? פשוט חרדה ושיתוק גדול. איך אחרי כל כניעה לאובססיה אני חרד ביותר והדבר ישר משפיע לי על הגוף בצורה שנראית לעין. מצטער על הכתיבה המבולגנת (רק בגלל החרדה) רב תודות, רני.

שלום מסובך מידי מכדי להתמודד דרך האינטרנט. הייתי מוכן להיפגש איתך -ולשוחח-גם בהתנדבות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת