בלוטות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

04/08/2006 | 20:35 | מאת: אמיל

היי שלום רב. אני נער בן 16 ואני נוטל כרגע אנטיביוטיקה רספרים פורטה בגלל זיהום ברגל. מאתמול בערב התחילו כאבי ראש חלשים,והיום בבוקר קמתי עם חום כ37.7 וכרגע בשעות הערב החום הוא 38.8. הופיעו לי מאחורי האוזניים בלוטות,דבר שמאוד אופייני לי מאז שאני קטן אני סובל מכך בעיקר בחורף. האם בעצם התקררתי או שאולי ישנו משהו אחר? כי אני לוקח אנטיביוטיקה וזה די מוזר. תודה רבה שבוע שקט ושמח לכולם

שלום הרספרים שאתה לוקח החליש את המערכה החיסונית שלך -ועל רקע זה התפתח זיהום ווירלי. פנה לרופא המטפל. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת