עיזרו לי בבקשה......

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

06/08/2006 | 15:07 | מאת: ליב

אני עוברת טיפולי IVF הפריות. מאז הטיפולים אני סובלת מהתקפים בהם עולה לי לחץ הדם, קוצר נשימה, רעד, בחילות. עשו לי בדיקות דם, הולטר-אקו לב, דופלר כליות,US בטןןעוד כל הבדיקות תקינות. אני מטופלת כעת בכדור קרדיולוק 2.5 מ"ג ביום ולמרות זאת יש לי התקפים. ממה נובעים התקפים אלו? האם יכול להיות שזהו התקף בעת- חרדה? האם בזמן התקף מסוג זה יש עלייה בלחץ הדם עד ל169-110 ?האם ישנה סכנה עבורי להמשיך בטיפולי פוריות משום שכעת אני בהפסקה. אשמח לתשובה ותודה מראש.

שלום חד משמעית טיפולים בזריקות הורמונים בזמן טיפולי פוריות - יכולים להיות מקור לרוב התלונות שלך. דר דיין

16/08/2006 | 18:20 | מאת: ליב

אני עוברת טיפולי IVF הפריות. מאז הטיפולים אני סובלת מהתקפים בהם עולה לי לחץ הדם, קוצר נשימה, רעד, בחילות. עשו לי בדיקות דם, הולטר-אקו לב, דופלר כליות,US בטןןעוד כל הבדיקות תקינות. אני מטופלת כעת בכדור קרדיולוק 2.5 מ"ג ביום ולמרות זאת יש לי התקפים. בזמן התקף מסוג זה יש עלייה בלחץ הדם עד ל169-110 ?האם ישנה סכנה עבורי להמשיך בטיפולי פוריות? אשמח לתשובה ותודה מראש.

16/08/2006 | 18:20 | מאת: ליב

אני עוברת טיפולי IVF הפריות. מאז הטיפולים אני סובלת מהתקפים בהם עולה לי לחץ הדם, קוצר נשימה, רעד, בחילות. עשו לי בדיקות דם, הולטר-אקו לב, דופלר כליות,US בטןןעוד כל הבדיקות תקינות. אני מטופלת כעת בכדור קרדיולוק 2.5 מ"ג ביום ולמרות זאת יש לי התקפים. בזמן התקף מסוג זה יש עלייה בלחץ הדם עד ל169-110 ?האם ישנה סכנה עבורי להמשיך בטיפולי פוריות? אשמח לתשובה ותודה מראש.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת