שעון ביולוגי הפוך

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

13/08/2006 | 00:57 | מאת: גילי

יש לי בעיה כלשהי בשעון הביולוגי, אומנם דבר לא נמצא מבחינה רפואית והייתי במעבדת שינה. מאז שאני זוכרת את עצמי קשה לי לקום בבוקר,הייתי מאחרת קבוע לבית הספר(לעבודה לא!!!!) בלילה אני נהפכת להיות אנרגתית מאוד! העיניין הקשה הוא עצם הקימה וההתארגנות,גם במהלך חופשות,אח"כ אני מתפקדת נהדר.... זה פוגע בי בעיקר בימים שאני לא צריכה לקום לעבודה ,אך יש לי התחייביות אחרות, ואף בימי שבת שמתכננים טיול-וזה משהו כיף עבורי. האם יש פתרון כלשהו שידוע לך, לא בהכרח תרופתי, שיכול לשפר את איכות חיי(אני בת 30 ואני לוקחת מזה כ10 שנים אלטרוקסיל לחוסר בבולטה ,אני תמיד באיזון) בתודה מראש...

שלום רב נתן לטפל - לא פשוט -ולא בזבנג וגמרנוץ את מוזמנת לשוחח איתי טלפונית. דר דיין

05/09/2006 | 23:52 | מאת: joe

ד"ר דיין שלום עניינה אותי שאלתה של הגב' גילי מכל מקום מעניינת אותי ביותר תשובתך אשמח אם תפרסם אותה באתר או שבכל דרך שתמצא לנכון joe

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת