רפלקסים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

13/08/2006 | 16:37 | מאת: ran

הנני בן 35 ובבדיקה נוירולוגית שהופנתי עקב פסיקולציות נאמר לי כי הבדיקה תקינה ויש לציין הממצאים הבאים: "tendon reflexes was increased in both legs compared to arms. planter responses were flexor bilaterally. ממה שהבנתי מדובר בערנות החזרים של הרפלקסים ללא סימנים קליניים. מה משמעות ממצא זה ?? האם שכיח?? האם נורמלי?? האם יכול להעיד על תחילה של מחלה. מה הכוונה ב planter responses were flexor bilaterally חשוב לציין כי הנני סובל מפסיקולציות מזה כשנה ללא חולשה או תסמינים אחרים ובדיקות emg ו mri צווארי תקינות.

שלום רב יכול להיות מאד - שהמקור חסר במינרלים ווויטמינים למרות שהבדיקות תקינות. יש לתת בהקדם מס אינפוזיות של ויטמינים ומינרלים ולצפות לשינוי קליני. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת