לחץ דם

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

15/08/2006 | 09:57 | מאת: שירלי

לדוקטור שלום, אני בת 43+ בד"כ בריאה. (עד היום לחץ דם תקין 120). לפני כחודש וחצי, הרופאה מדדה לי לחץ דם - 130. היום מדדתי שוב לחץ דם - 135. האם יש מקום לדאגה? האם זה יכול לחזור למצב שהיה? הרופאה אומרת שכרגע זה תקין. יש לציין שהיא מדדה לי את לחץ הדם לא בזמן מנוחה (בדיוק לפני כן הלכתי לרופא בהליכה מהירה, ציינתי בפניה שהלכתי מהר, והיא אמרה שאין לזה קשר לתוצאה).

שלום רב לפני 10 מדידות בשעות שונות של היום - לא עושים אבחנה של יתר לחץ דם !! דר דיין

16/08/2006 | 13:00 | מאת: שירלי

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת