סטטינים - האם יש בהם לעזור לדכדוך?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

20/08/2006 | 23:51 | מאת: דבש

לפני כמה זמן קראתי באיזה מקום שסטטינים עוזרים גם למצבי רוח-דכדוכים, בצורה של כשהיא, ואינני זוכרת איפה ומה היה כתוב. מכיוון שבימים אלו אתחיל לקחת סימוביל, ומכיוון שיש לי נטיה לעצב ולדכדוכים, מדי פעם, ולא דכאון, רציתי לדעת האם זכרוני אינו מטעה אותי? בתודה, דבש

שלום לא קראתי על כך - אך לפחות לגבי אני אין הסימוביל עובד בכוון זה - ולצערי הדיכדוך לא השתפר! דר דיין

26/09/2006 | 18:58 | מאת: לואיז

שלום אני כמעת 4 חודשים אחרי ניטוח היפוקולקתימי במעי העס עקב ריבוי פוליפים והתשובה בסדר ברוך ה" אבל אני סובלת מריבויי גזים כמו שיש הרבה אוויר בטוך הבטן ביחד עם הרבה מיים בקיצור כאילו שרוב הזמשן יש לי בבטן מכונת כביסה פועלת. כמעת המצב מביאה אותי עד לשיגשעון שאפילו בגלל זה היגשתי כדורים פסיכיתרים לנגד דיכאון אבל עדיין אותו דבר למשל אני לא יכולה בצהריים להירדם דקה מרוב הרעש ואי רוגע הבבטן מעוד קשה לי עם זה כמובן שגם הרבה יציאות ואפילו אחרי היציאות גם עדיין הכיבה והמעיים לא נרגאים האים אי פעם יסתדר המצב בבטן שלי?אני אודה על כל עזרה ממכם.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת