שיעול מתמשך

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

25/08/2006 | 11:51 | מאת: מירי

השתעלתי מעל חודש ימים שיעול טורדני רופא אחד שלא שמע צפצופים נתן לי ונטולין ולורסטין לשבוע . זה עזר כל פעם לכמה שעות וזה שוב חזר . כעבור שבוע הרופא החליף את הונטולין בבודיקורט זה אכן עזר יותר אבל כעבור שבועיים השיעול היה חוזר מידי פעם במשך היום ואז החלו כאבים איומים מתחת לצלעות הימניות ( אולי שרירי הסרעפת )( שכבר שלושה שבועות כואבים נורא. עדין פעם ביום יש לי שיעול קל עם צפצופים קלים שגורמים לי לקחת בודיקורט וזה עוזר לכ 10 שעות. הרופאה השלישית שבדקה אותי שמעה צפצופים קלים בריאה ואמרה שאולי עברתי דלקת ריאות ולכן שלחה אותי לצילום שיצא תקין. בכל זאת יש לי קצת שיעול בבוקר שעובר רק עם בודיקורט והכאבים מתחת לצלע ממש איומים במיוחד בעת קימה מהמיטה או אפילו כשאני נושמת. מה ככה המצב ישאר? אין טיפול? רק בודיקורט שמקל על הסימפטומים אבל לא ממש פותר את הבעיה? מה בכלל יכולה להיות הבעייה? מה לעשות לכמה רופאים עוד ללכת?

שלום נראה לי שעברת זיהום ווירלי -ותוך כדי שיעול התהווה לך סדק בצלע - אותו לא ניתן לראות בצילום חזה. טיפול מומלץ תכשיר המכיל קודאין שטוב גם לשיעול וגם לכאבים. הייתי שמח לבדוק אותך. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת