דחוף - תשובה מהירה מהרופא

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

29/08/2006 | 19:39 | מאת: ירון

כבן 40 בד"כ בריא לא נוטל כל תרופה. לפני כ-3 שבועות נוצרה אצלי בעיה במתן שתן, ירידה באכילה ובשתיה שתן צהוב ויוצא קשה ולאט, ובצקות בכפות הרגליים. ל.ד. 150/100 בדיקות דם ושתן ותפקודי כליה תקינים. חולשה כללית וקושי לבצע מאמצים. כאבים ורגישות באיזור הכליות. כ-48 שעות לפני אירוע זה,שנמשך כ-3 ימים בהדרגתיות וברציפות, לקחתי גינסנג קוריאני 500 מ"ג * 3 = 1500 מ"ג ב-48 ש'. בעקבות תחילת תופעות הנ"ל הפסקתי. כאמור לאחר 3 ימים מתחילת האירוע שבימים אלה לא שתיתי כראוי אולי 2-3 כוסות ליום. נבדקתי ע"יי רופא שגם ראה הבצקות * 3 . התחלתי לשתות יותר מים ולאחר 24 ש' הבצקות התחילו לרדת. כיום--- ללא בצקות ל.ד. 90/130-140 עדיין כאבים ורגישות באיזור בכליות וזרם השתן מוחלש בעיקר לקראת הסוך אף נעצר. עלי לציין: 1. אני סובל מילדות מהזעת יתר קשה וחריפה בכל הגוף ובעיקר בכפות היידים והרגליים באופן קבועה. 2. הל"ד הרגיל שלי עד לאירוע זה בד"כ 70-80/110-120 3. קפה שיתן אותי תמיד יותר עכשיו אין לזה השפעה. שאלותי: 1. האם מומלץ אולטרסאונד כליות+ערמונית ושלפוחית השתן ? ואיזה עוד בדיקות? 2. האם הסימנים מצביעים על אבן? 3. האם הגינסנג יכול להיות אחראי לכל התופעות? והאם ניתן לתבוע את היצרן בגין זה?

שלום אתה חיב לפנות בהקדם לרופא פנימי ולבצע שורה ארוכה של בדיקות -ולברר מה מקור הבעיה ולפי זה הטיפול. אל תשתהה!! דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת