תגובה לתשובתך ממצא במדיסאסטום דחוף ביותר

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

30/08/2006 | 11:41 | מאת: הבת המתוסכלת

לצערי לא כל כך הבנתי מה זאת מחלת קולגן רציתי רק להבהיר דבר חשוב ועיקרי ניסו להוציא דגימה אך לאור המיקום בו נמצא הממצא לא הייתה אפשרות להגיע למקום ולקחת ביופסיה השאלה הקשה האם להסכים לניתוח מאוד קשה ומסובך כשאמא סובלת מכל כך הרבה מחלות נלוות סכרת לחץ דם ובעיית לב? ומה אם כן תעבור את הניתוח וימצאו שאין הממצא הוא המקור לחום אבקש את עצתך הדחופה כיוון שעלינו להחליט אשמח אם תפנה אותי לפרופסור שמתמחה בעיניין בתודה מראש

שלום אני המלצתי לפני ביצוע הניתוח להתחיל לטפל כמו שמדובר במחלת קולגן - ולצורך זה מומלץ לפנות לרופא פנימי עדיף לא פרופסור. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת