סיליצאה גסטרו ג'ל

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

30/08/2006 | 21:29 | מאת: ruth

בעלי סובל מאד מגזים יש לו הרניה דיאפרגמטית ומקבל שנים נוגדי חומצה , כיום אומפרדקס. מקבל גם מונולונג , קורדיל,טריטייס. נובונורם וכן אספירין וסימבסטטין החליט לקחת סיליצאה גסטרו ג'ל להקלה מהגזים האם תרופה זו מפריעה לספיגה של התרופות הנ"ל והאם לא מסוכן לקחת אותה ? תודה על תשובה מהירה

שלום לא ידוע לי על התנגשות בתרופות - בכל מקרה יש מקום לעשות מרווח זמן בין התכשירים השונים. כל התכשירים לא יפתרו את הבעיה -ועל בעלך לעבור טיפול יסודי להחלפת אוכלוסית חידקי המעיים. דר דיין

14/07/2007 | 13:42 | מאת: מירי

רציתי לדעת עם כדורי סיליצאה או סלאנגיל מתאים לנשירת שיער אני כרגע לוקחת אבץ לשיער והתחלתי עם הרוטס פעם ביום לפני השינהה הודה לכם עם תוכלו ליעץ לי מה לקחת

06/09/2007 | 12:25 | מאת: רחלי

אני משתמשת בסיליצאה ג'ל כ3 שבועות והפסיקה לי נשירת השיער

21/09/2008 | 11:01 | מאת: אסתר

אני סובלת מיציאות מרובות ונפיחות עם גזים לעיתים גם צרבת. קניתי סיליציאה גסטרו ג'ל ואני משתמשת בו כבר כשבועיים. אני רוצה לדעת כמה זמן להשתמש . האם לתמיד או להפסיק אחרי תקופה. מתי לקחת את התרופה- בין הארוחות? מיד אחרי ארוחה או לחכות שעה?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת